Nederweert

60-jarig huwelijk Bart en Miet Vossen-Broens

Op 5 maart 2024 waren Bart en Miet Vossen-Broens 60 jaar getrouwd. Burgemeester Op de Laak en wethouder Dieteren bezochten het echtpaar in Ospel vanwege deze feestelijke reden.

Bart en Miet kennen elkaar al heel erg lang, want ze hebben vanaf jongs af aan in dezelfde straat gewoond. Toen ze beiden naar de avondschool gingen en samen naar huis fietsten, werden ze verliefd op elkaar.

Ze trouwden 5 maart 1964 voor de wet en 4 april voor de kerk. Het echtpaar bleef in Ospel wonen en kregen ook een zoon. Inmiddels is hun gezin uitgebreid met drie kleinkinderen waar ze heel erg blij mee zijn.

Bart was in zijn werkzame leven timmerman. Hij begon bij zijn eigen vader in de timmerwerkplaats, daar heeft hij gewerkt tot 1980. Daarna heeft hij gewerkt bij Van Heur in Kelpen. Miet heeft bij meerdere gezinnen het huishouden verzorgd en was de laatste 23 jaar actief bij taxibedrijf de Leeuw.

Het is nog een heel actief echtpaar. Miet doet graag volksdansen en toneel en Bart biljart en timmert graag, doet een stamboomonderzoek en werkt graag in de moestuin. Ook hebben ze 60 jaar lang samen gezongen bij de Zangvereniging St. Caecilia, die helaas nu niet meer bestaat. Verder fietsen ze de laatste jaren graag samen met de familie en wandelt Miet met vriendinnen.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button