Weert

Matheu Hinzen (18) uit Weert nieuwe presentator Kids Top 20

Matheu Hinzen (18) uit Weert wordt het nieuwe gezicht van het populaire tv-programma Zapp Kids Top 20. In dat muziekprogramma mogen kinderen elke week zelf hun eigen hitlijst samenstellen door te stemmen. Ook treden gastartiesten uit die lijst op in de studio.

Hinzen neemt darmee het stokje over van Stefania Liberakakis, met wie hij eerder al het Junior Songfestival presenteerde. Voorheen waren Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Buddy Vedder het gezicht van het kindermuziekprogramma.

Na de zomervakantie zal Matheu voor het eerst te zien zijn in het programma. “Met muziek bezig zijn, vind ik het leukste wat er is, dus dat AVROTROS mij de springplank biedt om me te ontwikkelen op het gebied van presenteren vind ik heel vet”, vertelt Hinzen. “Ik heb heel veel zin om er elke week een feestje van te maken in de studio en met de kinderen thuis.”

De Weertenaar werd bekend van zijn deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival in 2019. Met zijn nummer ‘Dans Met Jou’ behaalde hij een vierde plek in Polen. De zanger heeft nog niet zo lang geleden zijn eerste eigen single ‘Dansen Met Je Dochter’ gelanceerd.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button