Roerdalen

Open afscheidsdag in St. Odiliënberg

Landgoed Frymerson in St. Odiliënberg biedt een pracht omgeving voor tal van activiteiten. Vele bruidsparen wisten het landgoed al te vinden, maar ook de kerstmarkt en pompoenendag zijn vermaard. Nu organiseert het team van Frymerson een ‘Open Afscheidsdag’.

De Historische Buitenplaats Frymerson is een uniek gelegen landgoed van ruim 12 ha in het idyllische Sint Odiliënberg. Onder het motto ‘de dood hoort bij het leven’ organiseert Frymerson op zondag 17 maart een Open Afscheidsdag. Een dag waarop belangstellenden informatie kunnen krijgen over vrijwel alle aspecten rondom het afscheid nemen een dierbare. Belangstellenden worden niet alleen geïnformeerd over de mogelijkheden om een uitvaartbijeenkomst of koffietafel te organiseren op Landgoed Frymerson, er is tevens een breed scala aan uitvaart gerelateerde bedrijven aanwezig.  De toegang is gratis.

In zijn OR6- programma “Wo höbbe veer ’t euver?” sprak Chris Trines met Petra Theunissen en Vanessa Storm de Grave, die deze dag organiseren.

Meer informatie via www.frymerson.nl

Gerelateerde Artikelen

Back to top button