RegioRoerdalenRoermond

Vervolg op opera El Rey

Na negen jaar komt er een vervolg op de opera EL REY over Roermondenaar en politicus Jos van Rey. Dit vindt plaats op 4, 5 en 6 april in Theaterhotel de Oranjerie. De opera EL REY 2.0 het Vervolg wordt gebracht door de originele cast bestaande uit Fenna Ograjensek, Suzan Seegers en Sef Thissen. Deze cast was op zondag 10 maart te gast in het OR6-programma  “Wo höbbe veer ’t euver?”. Chris Trines sprak met hen.

Uit het gesprek blijkt dat Jos van Rey blij verrast was met het initiatief dat hij bij een kop koffie en Roermondse Christoffeltaart heeft doorgesproken met de hoofdrolspelers. Hij hoopt “weer het ‘vuur’ van Suzan te zien, die zijn karakter speelt”, zo vertelde hij de hoofdrolspelers.
Het worden bijzondere voorstellingen waarbij veel gelachen zal worden, het publiek een spiegel wordt voorgehouden en de prachtige operaklanken door de zaal zullen klinken.
Tickets voor de voorstellingen op 04 – 05 en 06 april zijn verkrijgbaar via de website van het theater en aan de theaterkassa.

(De beelden in het interview van het Openluchttheater in Valkenburg mogen we gebruiken van L1 en Paul Versteegen Producties waarvoor hartelijke dank!)

Gerelateerde Artikelen

Back to top button