Regio

Nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg nu verkrijgbaar

Met de komst van het voorjaar ontwaakt niet alleen de natuur, maar ook ons verlangen om eropuit te trekken op de fiets. Gedurende de wintermaanden is er hard gewerkt aan het verbeteren en aanpassen van het fietsroutenetwerk, zodat alles gereed is voor het nieuwe fietsseizoen.

Navigeer gemakkelijk door de regio met de nieuwe fietskaart van Noord- en Midden-Limburg, inclusief de aangrenzende fietsknooppunten in Duitsland, België en Brabant. Naast het Noord- en Midden-Limburgse traject van de Internationale Maasfietsroute, staat er op de vernieuwde fietskaart ook informatie over het gebied, adressen van ondernemers die zijn aangesloten bij Fietsers Welkom, een tip om te fietsen langs kastelen en een overzicht van de VVV’s in de regio. Ga op pad en geniet van de prachtige fietsavonturen.

De geactualiseerde Fietskaart Noord- en Midden-Limburg 2024 is verkrijgbaar bij de VVV’s in de regio, verschillende lokale ondernemers en fietsenwinkels en kan online worden besteld via www.webshophartvanlimburg.nl

Gerelateerde Artikelen

Back to top button