Regio

Finale KVL zondag 28 januari 2024

Aanstaande zondag  28 januari, zal de 23ste  finale van het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) plaatsvinden in Heel. De organisatie is in handen van de stichting KVL  in samenwerking met Vastelaoves Vereniging de GangmaekersCultureel Centrum Don Bosco en L1.

De volgende 11 finalisten zullen in deze volgorde optreden:

Plaats Artiest(en) Titel
Echt – De Horster Veugelkes – Weer vleege oet mit vastelaovendj
Reuver – De Confettiknallers – Vastelaovessafari
Maastricht – Romee – Es iech prinses zouw zeen
Valkenburg – De Raekelkes – Plankgaaspower
Geleen & Elsloo – Rebelsje Poete – Vastelaovend zit in alles
Kessel – De Raegebaogknallers – Langer opblieve
Reuver – Trio gesjat en de rietjes – Lier de vastelaovend
Elsloo – Kindcentrum Aelse – 1+1=11
Limbricht, Einighausen & Guttecoven = Sam, Saar & Lola – Vastelaovend is mien dènk Neer – Bs De Kwir – Vastelaovesoppetaofelspringers
Heel Van alles get Wiej vet is det          
  

De optredens zullen beoordeeld worden door een vakjury en een kinderjury.vVerder zal er ook een optreden zijn van oude KVL  finalist Kelly van de Lump (2006), die nu zelf als “volwassen artiest” de Limburgse podia bezoekt. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via de website van het KVL: www.kvl-limburg.nl

Dit is nog de enige mogelijkheid om kaarten te bestellen, zolang de voorraad strekt. Er is geen kaartverkoop aan de deur bij het evenement zelf. De finale zal ook deze keer weer live worden uitgezonden door L1 televisie.
Enkele praktische tijden:
Zaal open en ontvangst  om 13 uur. Aanvang Finale: 14.30 uur. Bekendmaking Winnaar rond 15.45 uur. Aansluitend  een “afterparty”  met DJ Siem.

Bron: KVL

Gerelateerde Artikelen

Back to top button