Regio

Dit weekend: kermissen, muziek en cultuur

Kermis in Ospel
Het is kermis in Ospel. Van 21 tot en met 25 juni zijn er verschillende attracties zoals, de Booster, een rupsbaan en een draaimolen. Maar natuurlijk ook voldoende eetkraampjes. Café Vrienden van de Peel toont op een groot scherm WK-wedstrijden op vrijdag 21, maar ook op dinsdag 25 juni.

Cultuurnacht Roermond
De cultuurnacht op 21 juni in Roermond betekent een wandeling vol ontmoetingen met lokale en regionale kunstenaars, muzikanten en artiesten. Verschillende winkeliers toveren deze avond hun zaak om tot een expositieruimte. In de prachtige munsterkerk vindt een klassiek concert plaats. Ook op zaterdag en zondag zijn er verschillende activiteiten in Roermond. Check het hele programma op de website.

Slotconcert Muziek aan de Maas
Na een succesvolle eerste vindt ook dit jaar weer het slotconcert Harmonie St. Cecilia plaats. Het concert heet Muziek aan de Maas en wordt uitgevoerd door de verschillende orkesten van de vereniging. Het programma omvat zowel geliefde klassiekers als verrassende nieuwe stukken. Muziek aan de Maas vindt plaats op zaterdag 22 juni om 19.00 uur in de schilderachtige haven van Maasbracht bij Restaurant M’blend.

Brass meets voices
In het Openlucht Theater in Thorn vindt op zondag 23 juni een gevarieerd programma plaats waarbij Brassband Merum en Close Harmony group Briskly elkaar afwisselen. Het programma bestaat uit klassieke muziek, solistische optredens, luisterliedjes en muziek met veel technische hoogstandjes. Meer info op de website.

Music & Friends in Neer
Muziekplein in Neer Music & Friends op 23 juni vindt ditmaal bij de Friedesse Molen. Met optredens van Overload Bigband, Blaoswerk! en Percussiegroep Zinvol Geweld. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een verrassend en gevarieerd muzikaal programma. Music & Friends is ook het dank-je-wel concert voor iedereen die Muziekplein een warm hart toedraagt. De entree is gratis. 

Midzomerfeest op de kermis Herten
Vrijdag begint ook de kermis in Herten. Om 16.00 uur is er een jeugddisco met DJ Luca. Zaterdag begint de kermis om 14.00 uur. Om 17.00 uur laat panna koning Appie Aurag zijn voetbaltrucjes zien. Het feestprogramma in de tent wordt om 20.00 uur ingeluid met de band De Spikes. Zondag is de kermis open om 14.00 uur. De laatste kermisdag is maandag, met onder andere de band Fever of Life bij café De Schuur.

Heb jij ook een evenement binnenkort? Mail dan naar redactie@vmlnieuws.nl


Gerelateerde Artikelen

Back to top button