Maasgouw

Deelnemer kapperswedstrijd: ‘Ik was vooral bezig met op mijn tenen te lopen’

“Dit had ik totaal niet verwacht”, vertelt Shirley Schmitz uit Linne vrolijk lachend over haar derde plaats in de grootste kapperswedstrijd van Nederland, de Coiffure Awards. Het was de eerste keer dat ze deelnam aan de wedstrijd.

“De avond begon met een moment op de rode loper en er werden ook persfoto’s gemaakt”, vertelt ze. “Vervolgens kwam je in de zaal waar het programma gepresenteerd werd door NikkieTutorials.”

Schmitz vertelt ze dat ze behoorlijk zenuwachtig was omdat alle genomineerden een ererondje over het podium moesten lopen en dit ging bij haar bepaald niet soepel. “Ik stond backstage te wachten tot ik aan de beurt was en uitgerekend toen ging mijn schoen kapot. Mijn hak zat half los.” Van het ererondje heeft Schmitz dus niet kunnen genieten. “Ik was vooral bezig met op mijn tenen te lopen, zodat mijn kapotte hak niet zou opvallen.”

De ontlading was groot toen ze haar naam hoorde en wist dat ze in de top drie stond. “Dolblij en totaal niet verwacht. De reacties zijn ook overweldigend. Veel klanten hebben meegekeken via de livestream.”

Ook heeft Shirley al plannen voor volgend jaar. “Nu is het vooral nagenieten en even bijkomen. Maar het is wel de bedoeling om weer snel aan de slag te gaan met een nieuwe collectie en volgend jaar weer mee te doen.”

Gerelateerde Artikelen

Back to top button