Maasgouw

Fikse groei Maasresidence Thorn

Deze zomer gaan 76 nieuwe vakantiewoningen in de verhuur op Maasresidence Thorn. Volgend jaar komen daar nog eens 72 bij. Het vakantiepark kent dan in totaal bijna 420 gastenverblijven.

Fase drie van het luxe vakantiepark is daarmee vrijwel afgerond. Vanaf 12 juli gaan de 76 splinternieuwe vakantiewoningen in de verhuur. “De inventaris wordt nog gefinetuned”, vertelt directeur Frank Habets. De boekingen lopen al. Habets verwacht dat de extra verblijven allemaal volraken.

De vraag naar vakantieverblijven nabij het witte stadje is groot genoeg. In september volgend jaar verwacht de directeur fase vier te hebben afgerond, dan kunnen nog eens 72 vakantiewoningen worden gehuurd. In totaal telt het park dan een kleine 300 vakantiehuizen, 60 appartementen en 60 hotelkamers.

De toename van de verkeersbewegingen zal niet tot problemen leiden, verwacht Habets. De gemeente heeft dit in een verkeersplan aangetoond. Bovendien wijst Habets erop dat de spreiding van het verkeer hier beter is dan bij de meeste andere vakantieparken. “Veel parken hebben arrangementen voor midweek en weekend, met vooral verkeersdrukte op maandag en vrijdag. Wij hebben een hotelconcept waarbij mensen per dag kunnen reserveren.”

Gerelateerde Artikelen

Back to top button